Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Fájdalom Hatalma megjelenése óta jókora változásokon ment át a csapat. Kiadócsere, fazonigazítás, új zenei irány… A legfontosabb változás mégis az, hogy Bigyusz helyére az ex-Wombos Hair érkezett. A srác az ország legjobb torka ebben a mûfajban. Ha kell, óriási dallamokat énekel, ha kell, magából kikelve üvölt, halálosan profin. A többiekre sem lehet panasz, Bertalan Balázs nem üt olyan sûrûn, mint az elõzõ lemezen, most inkább szellõsebb, de nagyon agyas témákat játszik. A gitárosok pedig brutális alapozást követnek el mind a tíz számban. Az elõzõ anyagon a Pantera/Machinbe Head hatást lehetett érezni, most a Deftones/Coal Chamber vonal dominál. Természetesen nem “1 az 1-ben” nyúláésról van szó, a Racket-et nyugodtan oda lehet tenni, mint kortárs alkotást ezen anyagok mellé. A dalok között vannak nagyon feelinges, de kellõen súlyos tételek, ilyen a Devil’s Cab (király dal!), vagy a Stream, de megtalálhatóak az elszállósabb, lassabb õrlések (Ignition Forgiveness). A Superdrope számban pedig Fresh Fabrikék segítkeztek egy kicsit. A hangzás tökéletes, nem lehet belekötni, úgy látszik a HSB Stúdióban kezdenek ráérezni a dolgokra. Ezt nem csak a Strong, hanem a Neck Sprain lemezének hangzása is bizonyítja. Remélem a Racket hamarosan megtalálható lesz a magyarországi lemezboltok polcain is.

Kispál Balázs

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!