Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Mostanában valahogy kevesebbszer hallgatok Scorpionst, ezt a lemezt mégis szívesen teszem be a lejátszóba. Nem kevés nosztalgia is vegyül ebbe persze, mert ez az album volt az elsõ igazi rocklemezem. Valamikor 1000 éve kaptam karácsonyra a nõvéremtõl, aki nem is sejtette, hogy mit is indít el ezzel a lépésével.
Ez volt tehát az elsõ anyag, melyen hallottam, milyen is, mikor megdörren a villanygitár. És talán nem is csoda, hogy beleszerettem ebbe a zenébe, hiszen olyan dalok sorakoznak ezen a lemezen, mint a Blackout, a Bad Boys Running Wild, a Coast to Coast, vagy a Rock You Like a Hurricane, hogy csak az általam leginkább kedvelt dalokat említsem.
A lemez amúgy még 1985-ben jelent meg, mint dupla koncertalbum, 19 dallal. Azt nem tudom, hogy utólag mennyit kellett javítani rajta a stúdióban, de úgy vélem, hogy nem túl sokat. A Schenker-Job gitárpáros már akkor is az élmezõnybe tartozott, Klaus Meine torka pedig akkor is hibátlan vot.
Egy igazi rock-album ez, ahol a nagybetûs élõ hangzás dominál.

http://www.the-scorpions.com

Ákos

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!