Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Gép- gép – gép Pokolgép. Még manapság is ezrek kiabálják a legendás banda nevét a koncerteken. A magyar heavy metal egyik alapítócsapata, amely tavaly ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját, számtalan tagcsereváltást és a kemény rockzene 90-es évekbéli hanyatlását is túlélte.
A zenekar talán ezért is adta kilencedik soralbumának “A túlélõ” címet. Az új korongon a megszokott tradicionális metal muzsikát játsza a Pokolgép, úgy ahogy azt a rajongók elvárják a bandától. A dalok közül külön is figyelemre méltó a nyitó tétel (A farkasok dala), ami egy kevésbé ismert Petõfi Sándor vers feldolgozása, valamint a több, mint slágergyanús “Elveszett percek”, illetve az a lírai ballada (A túlsó part), amely Kukovecz Gábor elhunyt édesapja emlékének szól, és amit maga a remek gitáros énekel. Külön érdekesség a befejezõ tétel (Ide tartozom), amely egy hitvallás a magyarság mellett, ás amit egy gyermekkórus éneklése színesít. A zenekar frontembere egyébként továbbra is hazánk egyik legképzettebb énekese, az igazi rocktorokkal megáldott Rudán Joe, a dobokat pedig a Carmennel ismertséget szerzõ Szilágyi Ede püföli. A Pokolgépet sokan sokféleképpen temették az elmúlt években, de a zenekar bebizonyította: képes megújúlni, és hogy a csapat egy igazi Túlélõ!

www.pokolgep.com

HMP

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!