Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

A gitáros- és billentyûsváltáson átesett Vale Of Tears augusztusban készítette el második kazettáját. Mind a borítóról, mind a zenérõl elmondható, hogy profi munka. A black metal hatásokat (fõleg a károgó énekre gondolok) felvonultató csapat hat dalt rögzített a kunhegyesi Beethowen stúdióban. Minden hangszer a helyén van, szépen szól, azaz Kiss Sándor tisztességes munkát végzett.
Fejlõdés mutatható ki az elõzõ anyaghoz képest, mely szintén nem egy rossz anyag volt. A rockzene alaphangszerein kívül egy cselló is megszólal (Vidovics Tünde által). Tetszik ez az anyag, mert többféle stílus keveredik benne, pl. gótikus gitárdallamok károgó énekkel. Meg van a szépsége ennek a zenének, annak ellenére, hogy egy külsõ fül esetleg csúnyának tarthatja. Hangulatilag lehangoló, de gyönyörû.
Mivel angolul szégyen-gyalázat, de nem értek, ezért a szövegekrõl nem tudok szót ejteni. Talán legközelebb nem ártana a magyar fordítást is mellékelni a borítóban.
További sok sikert!
Cím: Mulicz Ferenc
5300 Karcag, Szent István sugárút 61.

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!