Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Auróra Records

 

Itt a PiCsa legújabb nagylemeze, és igazából már nem is tudom hányadik a sorban. Viszont amit biztosan merek állítani, az az, hogy egyre igényesebb a zenekar, avagy mind hangzásilag, mind zeneileg pozitív változás hallható az elõzõ albumaikhoz képest.
A szövegek a PiCsától a már jól megszokott kritikus hangvételûek, és ez az amit sokan nem viselnek el. Pedig hát vélemény nyilvánítási szabadság van! Azt nem mondom, hogy minden szövegükkel egyetértek, de ez egy rockzenei oldal, tehát nem megyünk bele a témába. Különben is: nem kellene bekeverni a politikát a zenébe!
Jó kis punkos, rockos nóták hallhatók ezen az albumon, amolyan Picsás módra!
Zeneileg változatossá sikeredett ez az album. A számok közt pedig különféle pornó zajokat hallhatunk. Ettõl azért megkíméltem volna a hallgatókat. Ha-ha!
Azért egy dal szövegére csak kitérnék: Vegetáriánus. : "Vércsepp a késen, üvölt a marha, mindenki csámcsog, senki sem hallja, csak falja!...Szenved egy állat, éljünk a mának, emberek esznek, húst zabálnak..." Nem vagyok vegetáriánus, de elgondolkodtató a szöveg.
Ezen kívûl hallhatunk két nem teljesen saját szerzeményt: Leples Bitang-ot Allen Giensbergtõl, és József Attilától a De szeretnék gazdag lenni... verset.
Ajánlom ezt a lemezt minden punk-rock kedvelõnek,

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!