Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Sentenced új albumának címe ’The Funeral Album’ (Temetési lemez) lesz, mely sajnos utal a zenekar jövõjére is. A banda ugyanis bejelentette, hogy ez az utolsó album, melyet e név alatt kiadnak.
Ez nem egy hirtelen jött ötlet, a zenészek közösen döntöttek így. Hogy miért ez az elhatározás nem derült ki nyilatkozatukból. Inkább a csúcson hagyják abba a Sentenced-et, és stílusosan búcsúznak egymástól.
Az album megjelenését követõen egy rakat búcsúkoncertre számíthatunk, melyeknek helyszíne és idõpontja még nem került pontosításra. Ez azonban nem azt jelenti, hogy hosszú turnéra indulna a csapat, inkább a fesztiválokat célozzák meg, mivel így több emberhez eljuthatnak egyszerre. A jelenlegi cél Európa.
Ha minden a terveik szerint halad, még egy Live DVD-t is készítenek, melynek anyaga az utolsó koncerteken kerül felvételre. Természetesen helyet kapnak a korongon a zenekar klippjei is. A DVD munkacíme: ’Buried Alive’.
…és ezek után a Sentenced elszûnik létezni…
Ennyi. Nem tervezik, hogy 5-10-20 évvel késõbb újra összeállnának, és koncerteznének, mint ahogy az mostanában divat.

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!