Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Sentenced új albumának címe ’The Funeral Album’ (Temetési lemez) lesz, mely sajnos utal a zenekar jövõjére is. A banda ugyanis bejelentette, hogy ez az utolsó album, melyet e név alatt kiadnak.
Ez nem egy hirtelen jött ötlet, a zenészek közösen döntöttek így. Hogy miért ez az elhatározás nem derült ki nyilatkozatukból. Inkább a csúcson hagyják abba a Sentenced-et, és stílusosan búcsúznak egymástól.
Az album megjelenését követõen egy rakat búcsúkoncertre számíthatunk, melyeknek helyszíne és idõpontja még nem került pontosításra. Ez azonban nem azt jelenti, hogy hosszú turnéra indulna a csapat, inkább a fesztiválokat célozzák meg, mivel így több emberhez eljuthatnak egyszerre. A jelenlegi cél Európa.
Ha minden a terveik szerint halad, még egy Live DVD-t is készítenek, melynek anyaga az utolsó koncerteken kerül felvételre. Természetesen helyet kapnak a korongon a zenekar klippjei is. A DVD munkacíme: ’Buried Alive’.
…és ezek után a Sentenced elszûnik létezni…
Ennyi. Nem tervezik, hogy 5-10-20 évvel késõbb újra összeállnának, és koncerteznének, mint ahogy az mostanában divat.

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!