Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

2004

Na igen! Erre mondják azt, hogy fantasztikus! Fodor Zsuzsa, aki anno a Relikviában énekelt, itt teljesen más zenei közegben hallható. Szerintem jót tett neki, hogy teljesen elõtérbe lépett. Mit ne mondjak, régóta nálam van már a cd, és nem tudom megunni!
A zenekar 1999-ben alakult Nyíregyházán, de Zsuzsa csak késõbb lépett be a zenekarba: amikor az elõzõ férfi énekes kilépett. Hangja alapján néhol Janis Joplin ugrik be, és ez mellé képzelj hozzá, egy erõteljes hangzású zenét, mely számomra néhol talán még a Moodra is emlékeztet. Ezt fõleg a Milky Way dalnál jön be. Headbengelés rulez! Máshol meg egy sokkal szellõsebb dalok hallhatóak.
Nehéz bekategórizálni ezt a lemezt, mert az elõbb még a megboldogult Mood-ot emlegettem, most pedig már, amin hallgatom közben a cd-t, egész más jellegû dal szól. Maradjunk annyiban, hogy egy nagyon jó kis rockzene, egy még jobb énekkel!Hullámzó és dinamikus – hol elgondolkodtat, hol pedig felkavar.
Részvettek a Sztárgyár tehetségkutatón is, ahol szép eredménnyel jöttek el! Azóta sok helyen elérhetõ a zenekar élõben is!
14 szám, akár egy teljes albumnak is felfogható. A felvétel a sokak számára ismerõs Denevér stúdióban készült, Töfi mester vezényletével.
Ez megint azon jellegû cd-k közé tartozik, amirõl kurva nehéz írni, inkább hallgatni kell, de azt nagyon! Remélem, még idén sikerül leszerzõdni egy kiadóhoz, és utána inkább õket hallgatni a rádiókban, bár a mostani rádiók zenei kínálatát tekintve erre sajnos nem sok esélyt látok.
Fodor Zsuzsa: ének
Percsényi Tibor "Pernye": gitár
Gulyás Péter :gitár
Vida Kálmán : bass, vokál

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. > Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. > Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!