Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A felvidéki zenekar 2000 júniusában alakult és az akkori felállás (Maros - ének, Pista - gitár, Pimpa - dob) legfõbb célja az volt, hogy ahol élnek, a lehetõ legdurvább zenét játsszák. A primitív ám mégis súlyos riffekkel és a belezõs szövegekkel ez akkor sikerült is és fel tudták magunkra hívni a figyelmet, mert újdonságnak számítottak a sok punk és HC zenekar közt.
Késõbb, ahogy emberileg és tudásilag is fejlõdtek, elõtérbe került a zene és szövegek fontossága, részletessége. Szövegeikben megpróbálják felhívni korunk problémáira a figyelmet, egyfajta tükröt állítani a világ elé, hogy lássa magát és tudja, hogy mégsem olyan gyönyörû. A zene nem mondható még kiforrtnak, ugyanis még keresik az utat, de megpróbálják az érzésekre fektetni a hangasúlyt és összhangot találni a szám mondanivalója és a zene között.
A 4+2 (intro-outro) dalt tartalmazó hanganyag szépen szól, pláne, ha az adott körülményeket figyelembe vesszük.
Amibe bele tudnék kötni, az a borító egyszerûsége. Fekete-fehér, és a számcímeken és a contacton kívül nem árul el semmit. Benne lehetnek például a szövegek, tagok, stb. Persze mindezek ellenére is csak biztatok mindenkit, aki egy kicsit is szereti a death metal zenét, hogy vegye fel a srácokkal a kapcsolatot, mert lehet, hogy hamarosan a Nuclear Blast szerzõdteti le õket...:)

Marian Varga (Nem nõ!!!)
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. > Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel.: 421-908-743-526
Sms: 421-905-265-140

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!