Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Demo

A név alapján senki se következtessen a zenekar stílusára, mert hatalmasat fog tévedni, amennyiben nem egy jó kis hard rock muzsikára esne a tippje. Ennek pedig nem nagy a valószínûsége!
A gyulai zenekar azt a fajta zenét játssza, amelyet manapság nem sok hazai rock zenekar ápol. Mondhatni nagyon kevesen. Talán miért? Mert ha valami igényesen van mûvelve, azzal nem lehet gond! És biztos lenne erre is igény.
Ez az öt zenész: Görbedi József: gitár, ének, Lovas Tibor: gitár, vokál, Antovszki Péter: billentyû, Arató Gábor: basszusgitár, Kóra Valdemár: dob, gondolom nem mai gyerekek, mert nagyon jó kis dalokat írtak, és érzik azt a fajta érzést, amit csakis a régi nagyoktól lehetett hallani, érezni. Gondolok itt a régi Eddára és Lordra, hogy csak a hazai zenekarok közül keresgéljek. Szerintem betölthetnék azt az ûrt, ami az elõbb említett együttesek hiánya okoz.
Ez a 4 számos cd, ha nem is robbantja szét a hangfalakat, még megállja a helyét, és jómagam is szívesen teszem be a lejátszóba.
A három gyorsabb és egy lassú, lírai szerzemény igényesen vannak hangszerelve, minden hangszer megfelelõen kiveszi a részét. Tetszik a billentyûs játéka!
A szövegek hétköznapi dolgokról szólnak, úgy ahogy ennél a fajta zenénél megszokhattuk, tehát semmi sárkányok, ördögök, kardok stb. Leginkább a szerelem, emberi érzések.
Én személy szerint szorítok a zenekarnak, hogy el tudjon menni egy stúdióba, és megfelelõen rögzítené a dalait, mert biztos meg lenne utána az eredménye! Nem szabad, hogy eltûnjenek a nagy süllyesztõben, csak azért, mert nem éppen a ma divatos zenei stílust ûzik!

Ui.: A Metal Hammerben megjelent beszámolónál nem a zenekar fotója látható!!!


Elérhetõségek:
Arató Gábor: 30/386-86-97
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!