Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Második lemezével jelentkezett a kecskeméti székhelyû Idõgép zenekar!
Idõgép, találó a zenekar név, mivel itt valóban idõutazásban lesz része annak, aki beteszi a cd lejátszójába a lemezt. Hard rock zene ez a javából. Ha az mond valamit, hogy két éven keresztül Tunyogi Péter kísérõzenekara is volt az Idõgép, akkor tovább nem kell magyaráznom!
A Szemben a széllel lemezt már egy másik énekessel vették fel, Balogh Cica Lászlóval, aki anno a legendás Lady Macbetben is énekelt!
A lemezen megtalálhatóak gyorsabb (Ne hívjatok papot), középtempós (Tõlem féltenek) és lassabb (Ha lenne szó) dalok is! Ez utóbbi nagy sláger lehetne, ha a rádiók játszanák! A lemez megjelenése óta két klip is készült: a címadó Szemben a szélben-hez, illetve a slágergyanús lassú dalra. Mindkettõ szabadon letölthetõ a zenekar honlapjáról.
Külön említésre méltó Sándor Csaba gitáros munkája mind zeneileg, mind szövegileg. És itt engedtessék meg egy külön megjegyzés: a Tõlem féltenek szerzemény szövegét akár én is írhattam volna. Tudom, hogy egy lemezbeszámolóban nem szokás ilyet írni, de ezt nem hagyhattam ki!
Az album másik igen erõs jellegzetessége Balczer István billentyûs játéka, ami üde színfolt a lemezen! Mintha a Deep Purplebõl ugrott volna ki billentyûzni.
Összeségében a mai és régi hard rock zene kedvelõi megtalálják mindazt ebben a lemezben, ami az utóbbi években elveszettnek látszott! Az anyag a Hammer Records gondozásában jelent meg, tehát több helyen is beszerezhetõ! Irány a lemezbolt!
Ha nem találod a boltokban, hívd Csenki Ritoszt az alábbi számon, ahol poló is beszerezhetõ: 06-30-325-76-77

www.idogep.hu

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!