Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Távcsöves puska, fûrész, véres balta és vér mindenhol - "kellemes" kis borító... Naná, hogy itt egy igen brutális death albummal van dolgunk. 30 percnyi aggreszivitás, szinte végig eszement tempóban. A Fleshgrind egy chichagoi csapat, mely még 1993-ban alakult és a Murder Without End immár a harmadik lemezük. Sejtelmes intróval nyit a lemez - középszerû horrorfilmekben ilyen muzsikával festik alá, amikor a zombik felbukkannak a ködös félhomályból - majd rögtön az arcunkba csap a négy zenész. Hihetetlen feszes tempóban nyomulnak szinte végig, az elsõ pihenõt csak a a nyolcadik dal környékén engedik meg - a Libertine Atonement-nél, amely mellesleg az egyik legjobb dal a lemezen. Itt sikerült talán egyedül megtörniük a szélvész tempók okozta monotonitást. A lemez tíz dal körülbelül arról szól, amirõl egy death metal albumnak szólnia kell, és bár nem érzem, hogy alapmû lenne, a stílus kedvelõi bizonyára örömüket lelik majd benne.

http://www.fleshgrind.com

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!