Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Három számot tartalmaz az egri Vírus bemutatkozó CD-je.
Rájuk Szolnokon, a Denevér Tehetségkutatón figyeltem fel, és ha kiadófõnök lennék, egy percig sem gondolkodnék azon, hogy kiadjam az anyagukat. Igazából látni-hallani kell, amit mûvelnek. Élõben elsõre teljesen elragadtak.
Egy kissé elszállós, keleties hatásokkal rendelkezõ zene a Vírusé, amit itthon állítólag a Másfél csinál még (viszont õket nem ismerem...). A három dalból csak egyben énekel a csodálatos hangú Rostás Bea, a két további nóta instrumentális. A "...csak ült némán..." címû dalhoz szándékosan, a "294"-hez pedig a felvétel idejére nem készült el az énektéma, de így is tökéletesen megállja a helyét.
A csapat õsszel a Remorse és a Born 33 társaságában indul országjárásra, azt hiszem, aki egy kicsit is szereti az igényes rockmuzsikát, nem fogja kihagyni a hozzá legközelebbi bulit.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!