Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Tokajról a legtöbbünknek az aszú, meg talán a Hegyalja Fesztivál jut eszünkbe elsõre. Nos, a 2002-ben alakult Backward azon ügyködik, hogy hamarosan õk jussanak eszébe minden rockhallgatónak, ha Tokajról hall.
A négytagú formáció jófajta, ízes hard rock zenében utazik, némi metal beütéssel. Ami árnyal a képen, az az, hogy a Hudák Gábor (dob) - Okler Róbert (basszusgitár) - Kerekes Sándor (gitár) felállású hangszeres brigád elõtt Pákh Viktória énekel mégpedig nagyon jól!
Az intróval együtt öt dalos demo egy formálódó csapatot mutat, akik már nagyjából sejtik, hogy milyen utat szeretnének bejárni. Nem akarok okostojásnak tûnni, de már most szólok, hogy ez az út nagyon rögös lesz. Mert hiába ír egy csapat nagyon jó számokat (itt ez megvan), hiába adják elõ jól (ez is rendben) és hiába van meg a koncepció (ez alakul) sajnos ma ez kevés. És ez most nem kifejezetten a Backwardról szól, hanem általában azokról a csapatokról, akik igényes, nem kifejezetten kommersz zenét akarnak csinálni. Ezt csak azért írom le, nehogy a Backward az elsõ elutasítások, esetleg kudarcok után feladja, mert pont ez a zene, ami szerintem igenis hiánypótló. Nem biztos, hogy tömegek fognak érte rajongani, de ha valaki megismeri és hajlik erre a stílusra, az biztos, hogy a szívébe fogja zárni a csapatot. És ezért már megéri zenélni!

Cím: 3900 Tokaj, József A. u. 12.
Tel: 20/348 40 28
Mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: http://backward.fw.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!