Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon
NOTTINGHAM

A szolnoki NOTTHINGAM együttesbõl Botos Laci basszusgitáros küldte el azokat az információkat, amelyeket érdemesnek tart Veletek közölni:
A zenekar 1991-ben alakult, de az akkori tagokból már csak a Hommer testvérek: Attila és Zoli van benne. A jelenlegi felállás tavaly õszén állt össze, és mi innen kezdve új idõszámításba kezdtünk. Ettõl tekintjük a zenekar létezését, ugyanis már úgy érezzük, hogy végre egységes és ütõképes a csapat. A jelenlegi felállás: Botos László: basszus, Hommer Attila: szinti, Hommer Zoltán: dobok, Lakai Zoltán: gitárok, Murzsa Tibor: ének, vokál. Mivel a zenekar jóformán teljesen kicserélõdött, így valamelyest változott a zenei elképzelésünk is. Megpróbáljuk a klasszikus zenei részeket kemény alapokra helyezni. Ebben segít új gitárosunk Lakai Zoli /ex- Lady Macbeth/, aki jelenleg is mint zenész és zenetanár dolgozik. A dalszövegek is megváltoztak. Énekesünk Murzsa Tibi optimistább hangvételû tartalmasabb és dallamosabb énekeket írt a dalokra. A felvételeket a szolnoki Bat Records stúdióban készítettük. A hangmérnöki munkát Cserfalvi "Töfi" Zoltán végezte. Sokat segített nekünk, és így a lehetõségekhez képest meg vagyunk elégedve az anyag minõségével. Jelenleg a koncertek szervezését próbáljuk elintézni. Ebben az évben végre sikerült kimozdulnunk Szolnokról. A Missió vengégeként Érden játszottunk a Borgödör nevû helyen. Sikerült még fellépni a Lucky Blues Band és a Snake Heart zenekar elõtt is. A nyáron több fesztiválra kaptunk meghívást. Elkészült két új dalunk is, melyeket az új feldolgozásokkal együtt hamarosan játszani fogunk. Köztük olyan bandák zenéit, mint például: Whitesnake, Faith No More, Edda stb. A nyár végén ismét szeretnénk stúdióba vonulni, hogy felvegyük az újabb dalokat. A kazettát a következõ címen lehet megrendelni 350 Ft + postaköltségért:
Hommer Attila: 5000 Szolnok, Kassai út 50. 2/9.

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!