Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

KÉTES

A KÉTES trió 1992 decemberében alakult. Elsõ fellépésük még abban az évben egy szépségkirálynõ választáson volt. (A vélemények igen eltérõek.) Azóta folyamatosan járják az ország rock kocsmáit, kultúrházait. Az elsõ demót 1993 nyarán, a másodikat 1994 tavaszán vették föl. Ezt követi elsõ igazi mûsoros kazijuk, melyet Budapesten a Golden Sound stúdióban rögzítettek. 1995 januárjában szerzõi kiadásban jelenik meg KÉTESÉLY címmel. Terjesztõ Rockland BT. Zenéjük ritmus centrikus Rock - n - Punk. Kedvenceik: MOTÖRHEAD, RAMONES, CLASH. Bulijaikon a saját nóták mellett ezen zenekarok feldolgozásait is játsszák. 1997 õszén az AURORA lemezbemutató turné állandó vendégzenekara voltak. Év végén pedig az "UTAZÓ PUNKCIRKUSZ " akrobatáiként még egyszer végigjárták az országot. 1997-ben összesen 68 bulit nyomtak az ország létezõ Rock klubjaiban. 1998 januárja stúdiózással illetve az arra való felkészüléssel telt el. (Megírni és játszani sokkal élvezetesebb mint gyakorolni.) A KETTES címet viselõ kazi a debreceni P.Box stúdióban készült el, nem több mint 52 óra alatt. Az alapok egyszerre lettek feljátszva, hogy az "élet" megmaradjon a kazin is. Az anyagon továbbra is ritmus centrikus tempós, dalok hallhatók. A szövegek kissé elgondolkodtatóak, nem keménykednek, nem káromkodnak. A régi rajongók kedvéért felkerült egy négyéves nóta is a kazira, (Ami eddig csak Demó felvételen volt hallható) kicsit korszerûsítve IGY TÚL SZÉP címmel. Valamint egy meglepetés feldolgozás szám a 70-es évekbõl. A kazi egyelõre szerzõi kiadásban lát napvilágot. Szeptembertõl folytatódik a klubozás, turnénak nem nevezzük. Végül is minden hétvégén föllép valahol a zenekar általában pénteken és szombaton is. December közepére készül el elsõ videóklipjük a "CSAK EGY BOHÓC" címû számunkra.
"Hétköznap dolgozunk, éjük a szokásos kispolgári életünket, és várjuk a pénteket!"
A zenekar tagjai: -Horváth István (basszusgitár, ének)
-Nagy Imre (gitár, vokál)
-Schmidt János (dob, vokál)
Hobbijuk a zene mellett a horgászat. Kedvenc italuk a SÖR-HUBERTUS. (Ja és Zalaegerszeg óta a MARSLAKÓ ? ! ? !)

Cím: KÉTES
4150 Püspökladány, Kossuth u. 2. II/7.
Tel.: 06 (54) 452-367
06-20-265-924
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!