Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

HÁROM KIRÁLY

Ezek a Három Királyok nem Jeruzsálembõl jöttek Betlehembe, hanem Szolvákiából Magyarországra bemutatkozni. Szûkszavúan, de a lényeget nem elhallgatva mesélt nekem a zenekarról Pócs Attila.

Mit kell tudnunk a zenekarról? Kik a tagok, mióta léteztek?
A zenekar 1997. február elején alakult. Tagjai:  Kocsis József - dob, vokál, Pasztorek Iván - basszus, vokál, Pócs Attila - gitár, ének. A létrejöttérõl csak annyit, hogy sikerült. Arról, hogy hol zenéltünk, vagy zenélünk, most az elején még nem szeretnénk mondani semmit, nehogy véletlenül rossz hírek kezdjenek el terjengeni.
Hogy álltok a koncertekkel? Voltak már? S milyen volt a fogadtatás?
Néhány bulink már volt itt Szlovákiában, de mivel csak a magyarlakta területeken tudunk játszani így kevés a lehetõségünk. A fogadtatásra nem panaszkodhatunk, úgy néz ki, hogy idáig még „áll a bál”.
Jelent-e meg már demótok?
Demónk nincs, nem is akartunk. Ez az elsõ anyagunk. Idáig elfogadható visszajelzéseket kaptunk, és mi is meg vagyunk az anyaggal elégedve.
Honnan jött a zenekar neve?
Jött. Találtuk. Miért ne? De sajnos ahelyett, hogy jót nevetnének rajta egyesek felkapják a vizet. De ha ez a név a legnagyobb problémájuk, akkor irigylem õket.
Hogyan jellemeznéd a zenéteket? És játszotok-e feldolgozásokat?
Szórakoztató punk. A mûsorunkban eljátszunk itt-ott egy-két feldolgozást, de inkább a saját zenénknek adunk nagyobb teret.
Kik a kedvenceitek?
A kedvenceink? Ezt nehéz megmondani, mert nagyon sok van, különbözõ stílusokban a funk-tól a death-grind-ig. Nyitottak vagyunk minden jóra.
Mirõl szólnak a dalaitok?
A szövegekben vannak komoly dolgok és hülyeségek egyaránt, de szeretnénk ezt inkább a hallgatók fantáziájára bízni. Ez az anyagunk csak magyar nyelven lett rögzítve, de a következõt szeretnénk angolul is rögzíteni, hogy a magyarlakta területeken kívül is tudjunk játszani.
Mi a véleményetek a mai zenei életrõl?
Ha a hazait vesszük, akkor nem sok, ha a külföldit, abban nem vagyunk járatosak.
Mit üzentek az olvasóknak?
Az olvasóknak annyit szeretnénk üzenni, hogy ne olvassák el ezt az interjút, inkább lapozzanak.
Cím:
Pócs Attila
Rybny trh. 334/12
Dunajská Streda
929 01
SLOVAKIA

Lenhardt Lívia

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!