Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Fura volt első hallásra Blaze Bayley-t hallgatni, úgy hogy alatta/mellette nem a Maiden zúzta. Pedig már hozzászokhattam volna, hiszen ez már a második szólóalbuma azóta, hogy kiszállt a legendás heavy metal bandából. Bár meg kell hagyni, egyáltalán nem mentes a Maidenes hatásoktól (és itt nem csak azokra gondolok, amelyeket Blaze vitt annak idején a zenekarba).
Ami a hangzást illeti, nekem picit vérszegénynek tűnik, nem elég telt a gitárok hangja, bár ez lehet a hangmérnök hibája is akár.
Mindemellett azért elég keményre sikerült, zúzós riffekkel, valamit ami eddig is jellemző volt Blaze bácsira, azok a nagyon hangulatos lassú részek, hatborzongatoan jo basszussal és gitárral. Ezek megbontják némiképp a lemez egysíkúságát. Mert bizony hibának róható fel, hogy kicsit egyformák a számok. De azért van ami nagyon "ütött", méghozzá az egyik a címadó dal, magával ragad a lendülete és a hangulata. A másik a nyolcadik track, Meant to be címmel. Kellemes, ám fájdalmas "feelinget" áraszt. Ami még érdekessége, hogy női ének/vokál is hallható benne, ezzel egy hangyányi Nightwishes érzést csempészve a dalba.
Az album tartalmát "földön túli" témát feszeget. Egy bizonyos tizedik dimenzióba kalauzol el minket. Az egész lemeznek rejtelmes, sötét hangulata van, valamilyen szinten összefüggő kerek egészet alkot.

Angel

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!