Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Kállai Jani (ex-Cry Free) triója, a K3 újabb albummal jelentkezett. A 2007-es Under A Spell (amihez még a Dream Theater-billentyûst, Jordan Rudess-t is sikerült megnyerniük) is jó anyag volt, és az új lemezben sem kell csalódnunk.

Ha nem tudnám, hogy instru. prog. metalt nyomnak a Satriani-Vai-Petrucci vonalon, a Garden Of Death sötét borítójáról valami depresszív black metal jutott volna eszembe. Nem komor a lemez, de nem is felhõtlen. Tele van besúlyosított blues-rockkal, Jani harapós, dallamos, néhol tekerõs gitárjaival. A mai gitárhõsök mellett azért beugranak azok is, akiktõl õk tanultak (pl. Ritchie Blackmore, Jeff Beck). A dobos Nagygyörgy Gábor Mike Portnoy precizitásával játszik, de nem pörgeti szét a dalokat, remekül adagolja a tudását, még a dobszólóknál is. Szuna Péter basszerrõl ugyanez mondható el, a basszuskiállásoknál, szólóknál viszont olyan jazzrockosan vakarja a mélyhúrokat, hogy akár a Weather Reportban is elférne!
Dalcímek nincsenek, sem egyéb támaszpont, hogy mit jelent a Halál Kertje, vagy hogy a cím kezdõbetûi (G,O,D) miért adják ki az ISTEN szót, szóval a hallgató szabadjára engedheti a fantáziáját. Borítóval, zenével együtt nekem a katonák jutnak eszembe, akik sok mindent megélnek, és nap mint nap szembenéznek a halállal, de bizonyára van sok egyéb megfejtés is. Tessék hallgatni!

http://www.k3music.hu/

- TZ -

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!