Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Promo 2003

A budapesti Neverland zenekar immáron a második promó anyagát küldte el hozzánk. Emlékszem, anno, az elsõ felvételrõl Moon kolléga nénink írt, és igen nagy felháborodást váltott ki a zenekar részérõl.
Nevezhetjük ezt jogosnak, nem jogosnak, a lényeg az, hogy mindezek ellenére sem orrolt meg ránk a zenekar, és továbbra is kapjuk tõlük az infókat, és most, mint írtam, a 2003-as promójukat, ami már egy lemezelõzetes. Valljuk be, ízlések és pofonok... lehet, hogy rossz kezekbe került.
Sokat szoktunk filózni azon, hogy egy nem igazán kõkemény rockbandának, akik még élõ zenét játszanak, azoknak hol van nyilvános fórumok. Jóformán sehol... na de beszéljek inkább errõl az anyagról, nem igaz?
A jelenlegi felvétel 2 számot tartalmaz: Modell, és a Lehangolt. Mind a cd borítón, mind a zenekar honlapján érzõdik, hogy ez az 5 srác nagyon komolyan veszi a zenélést, ami dicséretes. Az eltelt idõ hatása is lejön a felvételekbõl, hiszen ennek a két szám alapján már igazán megérettnek látszik egy teljes nagylemez. A zene hangulata, és hangsúlyozom a hangulata, hasonlít a Depeche Mode-hoz, Moonspeel-hez és a Paradise Losthoz. Igazából ebben a két dalban semmi kivetni valót nem érzek, minden rendben van. Egyedül talán a más kritikákban is olvasható énektémát lehetne egy kis jellegzetesebbé tenni, de szerintem így is élvezhetõ ez a zene, kivéve, ha nem éppen egy katonaságból való leszerelést szeretnél megünnepelni.:))
Kíváncsian várom a teljes lemezt!

www.neverland.hu

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!