Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A köröstarcsai csapat új anyagának címe frappánsan felel az elõzõ anyagon feltett kérdésre, miszerint Álom ez vagy valóság?
nem csak a cím, de a zene is egyenes folytatása az elõzõ kazin megismert stílusnak. Maradt továbbra is az igen intenzív, durván zúzós, dinamikai váltásokkal tûzdelt metal, amolyan Korn/C. Chamber/M. Head módon. Bár a fenti hatások nyilvánvalóak (szerintem ezt a srácok sem tagadják), mégsem beszélhetünk arról, hogy a Nothing B.N. a fenti csapatoknak pusztán kópiája lenne.
A kazettán hallható kilenc dalt Bankó Gábor gitáros, Bajkai Ferenc dobos, Petneházi Ferenc énekes, Kovács László gitáros és Gajda Mátyás gitáros rögzítette a szolnoki Denevér Stúdióban Töfi segédlete mellett. Úgy gondolom, már pusztán a stúdió garancia a kiváló hangzásra, s most sincs ez másképp. Úgy dörren meg minden, ahogyan az abban a bizonyos nagy könyvben meg van írva. Petneházi "Cakkos" Ferenc énekes szövegei továbbra is az élet sötétebbik oldalát boncolgatják, de amúgy is, hogy nézne ki, hogy a banda zúz, mint állat, az énekes meg operaáriákban adná elõ, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve...
Korszerû, modern anyagot tett le a Nothing B. N. az asztalra, a kemény, brutál zenék hívei bizonyosan nem fognak csalódni benne.
Cím: Petneházi Ferenc
5622 Köröstarcsa, Arany János út 13.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!