Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Kicsit elfogultan, de teljes nyugalommal ki merem jelenteni, hogy a Remorse az ország egyik legjobb thrash bandája. Nagyon régóta nyomulnak már az ózdi srácok: Oláh Zsolt - ének/gitár, Kollár József - gitár, Bodnár Gábor - basszus, István Zsolt - dob. Számos demó után itt az újabb nyolc nótás vérprofi anyag, amit Szombathelyen, az LMS Stúdióban rögzítettek.
A hangzás tökéletes, a zene pedig csak szuperlatívuszokkal írható le. Döngetnek a gitárok, a basszus veszedelmesen burjánzik a zene alatt, a dobok pedig mindig precízen ott vannak, ahol lenniük kell. Nagyon együtt van az egész. A szólók pedig igazán csak a Remorse-ra jellemzõ hangulatot árasztanak. Zsola szólójátéka és gitárhangzása ezer közül is felismerhetõ. Csakúgy, mint a hangja.
Régebben külön énekessel akart a csapat dolgozni, volt is egy-két jelölt, végül azonban mégis csak négyen maradtak. Ami igazából jó is, hiszen Zsola hangja az, ami igazán passzol ehhez a zenéhez. Erõteljes, ugyanakkor nem nélkülözi a dallamokat sem.
A zene, mint írtam, amolyan technothrash, a techno alatt itt a technikás játékot, és nem a most divatos stílust kell érteni. A riffek majdnem leszakítják az ember fejét, a szerencsétlen hallgatóvégig késztetést érez arra, hogy a nóták alatt vadul headbangeljen. Fellelhetõ némi Panterás, Sepulturás íz a nótákban, de érzõdik az olyan modern hangzású csapatok hatása is, mint pl. a C.O.C.
Szóval, nagyon jó ez a kazetta! Nálam mindenképp az év demója! Érdemes a csapat címére írni:
Oláh Zsolt
3600 Ózd, Jedlik Ányos u. 12.
E-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!