Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Ha eddig kalapban jártam volna, akkor innentõl kezdve hajadonfõtt kellene közlekednem, mert olyan magasra kellene emelnem tökfödõmet a mosonmagyaróvári csapat elõtt. Kérem szépen, rég nem hallottam ilyen profi death anyagot, pláne nem Magyarországról!
Adott négy fiatalember, név szerint Jakab Péter hörgõ (az énekes kifejezés azért nem igazán illene ide...), Spirk László gitáros, Menyhárt Zsolt bõgõs és Gregus Dávid dobos, akik a borítófotó alapján valami szemtelenül fiatalok lehetnek (vagy jó volt a fényképész), és tökéletesen érzik, hogy mitõl döglik a légy. Hihetetlen technikás kis cucc ez a nyolc számos CD, nincs egy perc üresjárat sem. Tömény riffek, észveszejtõ tempók, és ami a legfontosabb, a dalok nem folynak össze egy zajmassza-káosszá; itt bizony precízen megírt és kidolgoztt témákat hallhatunk. Teljesen együtt van zeneileg a csapat és nem mellesleg remek számokat is írtak. Egyszerûen ÁLLAT!!!
A CD hangzása kitûnõ, a Home Stúdiót és Dombi Bertalant dícséri, teljesen arányos, és pont úgy szól, ahogy egy death metal albumnak szólnia kell.
Abban biztos vagyok, hogy a csapat nem lesz a rádiók kedvence, viszont én bátran oda merem tenni mondjuk a kedvenc Obituary albumaim, a Slowly We Rots, vagy a The End Complete mellé!

Ja, és még valami: bár itt a Rock Gyémántoknál nem szoktunk pontozni, én most mégis megteszem: ez a CD tízbõl 100-at kap nálam!

Kontakt: Spirk László
9200 Mosonmagyaróvár, Kormos I. ltp. 10.
Tel.: 20/97 26 318 (Dávid)
http://www.tar.hu/dofd
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!