Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Egy 8 számos anyaggal örvendeztetett meg a keszthelyi Kérdõjel zenekar. Egy igen kellemes, dallamos rockzenét tartalmaz a kazetta, melybõl árad a rockzene iránti fanatizmus. Õszinte szövegek, és dallamok jellemzik a repertoárt. Nem egy kõkemény, zúzos anyag, de valljuk be õszintén, néha erre a fajta zenére is szükség van, tegyük fel, egy fáradt estén, vagy ha éppen a partnereddel vagy, aki nem igazán értékeli a "hörgõ-morgó" stílust.
A hangszerek is szépen szólnak, nem beszélve a billentyûrõl. Viszont az összhangzás, annak ellenére, hogy nagyon tisztán, arányosan szól, kicsit gyengének érzem, de hamar megszokható!
A saját dalok mellett található egy Váci Mihály vers: Szõkén, szelíden, mint a szél...
Egy pár dal amit kiemelnék: Nagyváros lánya, Szép szavak, Hosszú hajú lány...ez utóbbi egy gyönyörû kis ballada, melyet a basszusgitáros énekel, legalábbis a kazetta borító szerint. De a többit is sorolhatnám!
Egy újabb zenekar, akinek a dalait simán játszhatnák a rádióállomások a sok playback sztár mellett...

Kérdõjel: demo 2001

Újra itt a Kérdõjel, méghozzá egy 3 számos cd-vel, melyet a pécsi Fidó Stúdióban rögzítettek a srácok. A Kérdõjel fanoknak 2 dal ismerõs lehet már, de itt még jobb felvételben hallható! Az egyik a Hetedik év, mellyel már sikeresen szerepeltek a Shock! válogatás cd-n, a Pepsi tehetségkutatón, és a Denevér tehetségkutatón! Azt hiszem ezzel a számmal eléggé magasra tette önmagának a mércét a Kérdõjel, mivel ez egy nagyon jól eltalált szerzemény, mind szövegileg, mind zeneileg. Ehhez külön gratulálok!
A másik pedig a Szép szavak pedig már hallható az elsõ kazettán , de itt egy kissé átdolgozva, és sokkal jobb hangzásban hallható.
Az ember, ki bennem él pedig ismét egy komoly mondanivalóval bíró dal. Azt hiszem ennek a zenekarnak már csak egy jó menedzserre van szüksége, ugyanis ezzel a cd-vel bizonyítottak!! Hozzáállással nincs gond, úgymint színpadi elõadásmóddal sem.
Én szurkolok nekik!

Elérhetõség:
Molnár Tibor
Keszthely, 8360
Helikon u. 17.
06/30/204-4137

www.extra.hu/kerdojel
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!