Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

In medias res, a szigeten láttam azaz hallottam Õket, teljesen érdekes, hogy annak ellenére, hogy a metal, vagy rock vagy nevezzük akárminek, szóval ehhez a stílushoz vajmi kevés köze van a zenéjüknek, mégis jöttek, láttam Õket és meggyõztek. Nem is hittem, hogy ilyen színvonalas zene létezik Magyarországon, pedig nem igazán tegnap kezdték a zenélést a zalaegerszegi urak, egész pontosan 1990 dec 2-i elsõ fellépésükhöz kapcsolódik ténykedésük kezdete., és azóta már számos zenei tekintély elismerõen nyilatkozott munkásságukról.
Most pedig itt az idõ, én is csatlakozom az elõttem szólókhoz.
2000 évi termés a "Feelings" címû CD, ami nemcsak tartalmilag kiváló, de borítóilag is megállja a helyét.
Zenéjüket hallgatva, mintha utazást tennénk by idõgép és stop a nyolcvanas évek újhullámos idõszaka. Nekem az elsõ benyomásom legalábbis ez volt elsõ hallásra és csak megerõsített a Cd mellé írt levél.
Egészen pontosan nekem a Kemp fivérek , világa ugrott be elsõre. Azaz a Spandau Ballett , ha valaki esetleg nem tudná )))), sõt néhol apródad Ultravox hatás is felfedezhetõ, néhol meg Depeche Mode, de nem a döngölõsebb, hanem a lágyabb dalaikra gondolok.
Ami elsõ hatásra megfogott, az , hogy harmonikus és mégis izgalmas ez a muzsika, köszönhetõ a billentyû villódzásának, valamint a dobok abszolute azokat a daliás idõket idézõ lüktetésének.. És azon a ponton, mikor meghallottam azt az arab zenei világra utaló pár taktust ( "Fine- let me feel your skin again" camû dalban, ami azóta is a kedvencem maradt ) végképp õszinte híveikké szegõdtem. És mikor a hetedik és egyben utolsó szám is elhangzott, azt éreztem, hogy de kár hogy vége. Nem baj meghallgattam még egyszer )))
Ajánlom azoknak akiknek elegük van az ideges rohanásból és valami igazán olyat szeretnének hallgatni, ami pihentet, kikapcsol de mégis izgalmas muzsika. Mondjuk egyfelõl a saját korosztályomnak , de azoknak a fiataloknak is akik valami kuriózumra vágynak, hiszen én nem hallottam még az Electric Connectionéhoz hasonló stílusban ilyen szinten tevékenykedõ zenekarról.
Itt lehet nézelõdni ( érdemes is !)
http://ec.zalaszam.hu

Hathor

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!