Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Szégyen, nem szégyen, de nekem Braziliáról először nem a Sepultura jut eszembe, hanem egy talán már nem is létező, viszont hazánkat is megjárt csapat jut eszembe, a Viper. Rég hallottam róluk, s mint említettem talán már nem is léteznek, de itt van egy hasonló kariberű csapat, az Angra! Egy igazi power torokkal: Edu Falaschival!


Tetszik az újabb keletkezésű heavy metal bandákban, hogy nem csupán a szokásos strappolós témákat hozzák, hanem próbálnak minél több újításokat, vagy legalábbis igyekeznek minél változatosabbá tenni a dalaikat. Ez így van az Angra esetében is! Nem lehet rámondani, hogy unalmas, egy a sok közül bandáról lenne szó!
A 3. track: Millenium Sun-nál egy kicsit felháborodtam ugyan, mivel lassan indul... gondoltam magamban, hogy lehet már a harmadik szám egy lírai, pláne, hogy az első csak egy intro. Na de semmi gáz, csak az eleje volt az.
A vokálos megoldásokban - például az, Nova Era, Unholy Wars dalokban - érzek némi Helloweenes ízt, de nem rosszalás képen említem, csak hogy el lehessen képzelni valahogy. Valaki mondta, hogy zenéről írni olyan, mint egy festményt szóban elmesélni. Szóval ez áll fenn most is!
A címadó dal egy nagyon szép lírai szerzemény, szépen énekel itt Edu barátunk!
Meg kell említenem, hogy ezen az albumon 4 percen belül egy dal sem fejeződik be! Sőt, akad 8 perc feletti is! Ezt pedig ugye csak úgy lehet élvezni, ha jó dalokat írnak! Arról pedig nem lehet panasz! Kiváló zenészek vannak az Angrában: Kiko Loureiro: gitárok, Rafael Bittencourt: gitárok, Felipe Andreoli: basszusgitár, Aquiles Priester: dobok. De vannak rajta egyéb hangszerek is, mint például vonósok, zongora.
Nem fogod megunni az anyagot, annyira változatossá sikerült! Remélem, a csapat jön majd Európába, azon belül Magyarországra is, mert jó kis koncerteket nyomhatnak!
Szóval tessék beszerezni ezt a lemezt is!

 

www.angra.net

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!