Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Ez ám a gyorsaság! Na, nem a zenérõl van szó, hanem arról, hogy a csapat bemutatkozó anyaga pénteken készült el. Szombaton már kaptam is egyet a kaziból, és most, vasárnap már az ismertetõt írom. Mi vagyunk a leggyorsabb rockmagazin..ha-ha!
A gödöllõi négyes (Birizdó János dob, Birizdó Zsolt basszus, Dudás János ének, Horváth Attila gitár) az intenzív, súlyos zenében utazik, a modernebb fajtából. Zenéjükben egyaránt ötvözik a Korn, a Machine Head, vagy a Sepu brutalitását, súlyosságát.
Hat remek nóta szerepel az igen profin kivitelezett kazettán. A nóták jól össze vannak rakva, nincs egy perc üresjárat sem.
A hangzás már egy kicsit érdekesebb dolog. Az S.P. Stúdióban rögzültek a számok, és sajnos a kazi két oldalán szereplõ nóták nem szólnak egyformán. Mint a srácoktól megtudtam, ennek az az oka, hogy nem egyszerre vették fel a nótákat, és amíg õk nem voltak ott, más is dolgozott a stúdióban, így az összes beállítást újra kellett csinálniuk. Ennek ellenére mindkét oldalon élvezhetõek a nóták, csak mondom, kissé furi…
Érdemes begyûjteni ezt az anyagot, és aki teheti, próbálja meg elcsípni a bandát élõben. Megéri!
Tel:20/9-757-451, vagy 20/9-767-340

Ákos

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!