Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Izgalmas hardrock bemutatkozó album. A zenekar felállása : Tony Moore (ex Riot), Mike Flyntz (Riot), basszusgitáros Danny Miranda és a dobos John Miceli.
A hardrock / heavy metal mûfajban a zenekar tagjairól külön-külön is oldalakat lehetne írni. A csapat 2002 óta van együtt ebben a formában, kínálatuk egy csokorra való emlékezetes dal. A változatosságról Moore, Flyntz és Miranda gondoskodik, garantáltan technikailag hatásos, érzelmileg megidézõ és intellektuálisan provokatív anyagot hoztak létre. Úgy nyomják a rockot, ahogy senki más az üzletágban! A szívmelengetõ Ashes címû csodálatos balladától az America címû speed metal himnuszig, közben érintik a kettõ között lévõ stíluspontokat is. A FAITH AND FIRE egy dinamikus együttessé állt össze, fél lábbal a klasszikus metál hagyományainak talaján, a másikkal pedig határozottan a jövõ rockzenéjének alapzatán vetették meg lábaikat. Találhatunk néhány megoldást a múltból és a jelenbõl egyaránt, melyek oly sok örömet és zenei élvezetet biztosítanak az õ szerzeményeikben is, mint az a korábbi idõszak legjobb formációi esetében szokott volt történni. Mike neo-klasszikus gitárjátéka kiváló, Danny brilliáns és érzelmileg izgató-felpezsdítõ elõadásmódja, Tony költõi igézõ versei és John villámló dob-ritmusai rendezetten, kimunkáltan illenek össze.
Felvételek : 1. Family of rock, 2. Little princess, 3. Heaven is ..., 4. Someone like you, 5. L l u v i a, 6. We fight in white, 7. Change it, 8. Glorious night, 9. Too wrong, 10. War

www.albamusic.hu

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!