Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Ma már ott tartunk, hogy a zenekarok az Interneten jelentetik meg legújabb anyagaikat. Így van ez a Carwastagnacht legújabb nótájával, a Robeckkel is. A békéscsabai trió a világhálón tette elérhetõvé a dalt. Ennek persze elõnye és hátránya is van. Nagy elõny, hogy percek alatt hozzáfér az ember, nincs postaköltség, nem kell napokat várni, és persze ezt biztos nem eszi meg a magnó… Viszont ma Magyarországon még nem olyan fejlett az infrastruktúra, hogy pláne az egyszerû halandó rocker csak úgy passzióból nekiáll Netezni…
De térjünk rá a zenére! A nóta egy abszolút elborult hangulatú, sötét, de nagyon zúzós darab. Sejtelmes bevezetõ után robban a döngölõs/szaggatós gitár, majd a brutálisan hömpölygõ verze után ismét minden erõvel le akarják szakítani a srácok az ember fejét.
Ha mindenáron hasonlítani kellene a Kiss Balázs (ének, gitár, dobprogram), Sörös Gergõ (gitár, program) Knyihár Pál (basszus) által feljátszott nótát, akkor talán a Chaos A.D. korabeli Sepultura lehetne támpont. Ez persze nagyon durva hasonlat, mert a CWTN zenéje teljesen más, más az ének, más a ritmus (dobgép), de valahogy még a brazilok ugrottak be nekem. Persze lehet, ha valaki meghallja a nótát, teljesen más véleményen lesz. Ennek csak az a feltétele, hogy hallgassa meg!

Cím: Kiss Balázs
5600 Békéscsaba
Pozsonyi u. 66.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!