Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Érdekes album címet (Jelek a horizontról) választott magának ez a szuper project: Kovács Attila: ének, Alapi István: gitár, Földi Albert: billentyű, Horváth Zsolt: basszusgitár, Széll Tamás: dob. Vendégként szerepel még: Lantos Zoltán, Sipos Péter, Szolnoki Péter, Tátrai Tibor, Besenyő Brass). Már a neveket olvasván biztosak lehetünk abban, hogy egy zeneileg nagyon igényes lemezt hallgathatunk...persze, a nagy nevek nem minden esetben jelent garanciát arra, hogy egy profi album születik meg.

Itt mégis azt mondom, hogy nyugodtan bízhatunk a bennük! Alapi István gitárjátéka már messziről felismerhető. De aki Alapi István neve miatt az Eddára asszociálna, az gyorsan verje ki a fejéből! Meglepő módon ennek a lemeznek a felvételei már lassan 3 éve elkészültek. Hogy miért csak most dobták piacra? A szokásos kiadó keresés, szponzor lelépések stb. Végül magánkiadásban adták ki. Nagy veszteség érte volna a zenerajongókat, ha megfosztottak volna ettől a hanganyagtól! Nem igazán tudom ezt az albumot bármilyen stílushoz hasonlítani... maradjunk abban, hogy zeneileg azon lemezek közé tartozik, amelyikből nincs Magyarországon egy tucat! Mindenféleképp nyugodt körülmények közt célszerű hallgatni, és átadni magad az Alapítvány világának! Attól nem kell megijednek, hogy nehezen fogadnád be ezt a zenei világot, hiszen sokszor igenis fülbemászó dallamok hallhatóak Kovács Attila torkából, nagyon jó vokálokkal.De kommersz slágertémáktól messze nem kell tartani! Bátor volt a zenekar, hogy magánkiadásban jelentette meg ezt a nagyon igényes lemezt, hiszen meg van az esélye, hogy nem jut el minden helyre, akiket érdekelhet! Dicséretes módon, a zenekar honlapjáról 3 teljes dal letölthető a lemezről, jó minőségben! A többibe pedig bele lehet hallgatni! Azt hiszem, ezt is nagyon kevés zenekar vállalja be! Érződik a hanganyagon, hogy nem megrendelésre készült, hanem valódi örömzenélésből! Ha egy kicsit is szereted az igényes, magyar zenét, akkor ne habozz, hallgass bele a dalokba, és irány valamelyik lemezbolt, de jobban jársz, ha a zenekartól rendeled meg az anyagot!(2700Ft + fél postaköltség: 400Ft). Azt hiszem, ennél kedvezőbb ajánlat nem igen található máshol! "kell egy dal, ami csak a miénk, kell, hogy szóljon valamiért!"

 

www.alapitvany.com

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!