Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nagyon szimpatikus, hogy a csapat CD-n jutatta el bemutatkozó demóját. A banda 1995 végén alakult, a törzsfelállás: Beszédes  Richárd (gitár, vokál), Hrahovina András (ének, néha basszus), Kékesi Attila (gitár, vokál, néha szintén basszus). Állandó dobosuk nem nagyon van, ezt az anyagot is ketten (Szabó Gábor és Kovalcsik Zoltán) dobolták fel.
>A zene egyszerû rockzene, némi punkos felhanggal. A nóták alapját általában a kvinttologatások adják, ez azonban szerencsére nem csak négy hangra korlátozódik. A demón szereplõ mind a hat saját szerzemény jól megkomponált darab. A nyitó Miniszterelnök gyors, húzós tétel, az ezt követõ Csak a tükörben... viszont éppen az ellentéte, végig akusztikus. A Turulmadár címû szerzemény elég változatos darab, nyugisan indul, aztán egy húzós, punkos középrész után akusztikusan zárul. Az ezt követõ Esõ elõtt pár akkordos tempója után a Jelzõtüzek címû szerzemény ismét egy lassabb nóta. A Csak egy nótát dúdolok...-ban is váltakoznak a torzított és torzítatlan részek. A demót a Kokkódzsámbó brutalizált változata zárja, jó kis poénként.
Jók a szövegek is, amellett, hogy változatosak, nem nélkülözik az iróniát sem.
Sajnos az anyag hangzása nem tökéletes, de ezzel a srácok is tisztában vannak. Igaz, ami igaz, 12 óra alatt nem lehet csodát tenni. A kísérõlevélbõl viszont kiderült, hogy a következõ anyagnál már jobban odafigyelnek a keverésre is.  Ennek ellenére a demó végig hallgatható, kirívó durvaságok nincsenek rajta.
Várom a folytatást!
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Internet: http://www.tovabbimagyarhangok.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!