Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

...és a hentes visszatért! Kõkeményen lesúlytott nehéz fémbõl edzett bárdjával...
Milyen közhelyszerû is így kezdeni egy lemezismertetõt... hehe... de itt tényleg nincs jobb szó: a Slayer Mestermûvek Rt. legfrissebb albuma valóban arcul csapja a gyanútlan, britniszpírszen nevelkedett hallgatót. Sõt, még az olyan edzett metalagyakat is elismerõ bólogatásra (mondjuk inkább magunk között headbangelésnek) késztette, mint pölö én. Mondjuk nem is vártam mást Tom Araya csapatától.
A Slayer évek és lemezek hoszzú sora óta bizonyítja kõkemény elszántságát, nincs ez másképp most sem. Az igen "kellemes" címû vadiúj album is kompromisszum-mentes, brutális thrash csemege. Zenei értelemben mintha kissé visszakanyarodtak volna a South-Seasons lemezek által képviselt irányvonalhoz, már amennyiben a visszakanyarodás szó itt helyt álló lenne. Szerintem nem az: a négy thrash-király úgy újított, hogy közben minden Slayeres maradt.
Emlékszem, már ifjú sihederkoromban is az fogott meg bennük a szinte sugárzó erõ mellett, hogy hihetetlenül jól adagolják a dinamikai váltásokat. Egy szélvész tekerésbõl úgy mennek át középtempóba, hogy az ember feje abban a pillanatban leszakad a nyakáról. Persze nincs ez másként most sem. Araya védjeggyé vált üvöltése is a régi. Ami némileg új, az néhol a hangzás. Nesze neked nu metal (vagy mi a franc), most ezek a csávók megmutattják, hogyan kell mélyre hangolt gitárral ZENÉLNI!
Nincs mese, ez mestermû, megvétele kötelezõ, hallgatása csak full hangerõn ajánlott.
(Megjelenés dátuma: 2001. szept. 11.)

Slayer Fan Ákos

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!