Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Tatabányai TUnderground Club újabb nagy akcióba fogott, amelynek részeként áprilisban egy jótékonysági zenei relikvia árverést is rendez a Roxxy Music Caféban.
A Club mottója: Ítélet helyett adj, hogy kaphass!

"Hiszünk benne, hogy társadalmi előítéletek helyett egymásra figyeléssel, jószándékkal, összefogással sok mindent el lehet érni, példát lehet mutatni. A segítség pénzben nem mérhető, ám annál fontosabb emberi érték.
Tekintve, hogy a clubot legfőképpen rockzene kedvelők egy kis csoportja alkotja, adta magát az ötlet: Országosan ismert és kedvelt bandáktól zenei relikviákat gyűjtünk, majd azokat jótékonysági koncertekkel egybekötve aukción értékesítjük. A cél az, hogy a befolyt pénzből, a közelmúltban néhány nap alatt megvakult, nehéz sorsú Tatabányai kisfiú, Gabika gyógykezelését támogassuk!
A jótékonysági napot április 9-én, Szombaton rendezzük, TUnderDay néven, Gyújts fényt! mottóval. A licitálás kb. 15:00 órától kezdődne, az esti koncertek már viszonylag korán 19:00, 20:00 óra magasságában. Fellép az Agregator, az Üstökös Rock Blues Band, a G. Block 23, a What?, valamint Szírmai feat Wéber. A családokra is gondoltunk természetesen. A gyerekeket az árverés végéig arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogató bohóc várja majd.
A rendezvényen szívesen látunk Mindenkit licitálni, esetleg nézelődni, vagy akár az esti koncertekre egy jót bulizni!
Aki többet szeretne tudni a rendezvénnyel kapcsolatban, nyugodtan keressen Minket a facebook oldalunkon a TUnderground Club címen. Mindenkinek igyekszünk válaszolni, de természetesen minden friss infót megtaláltok majd az oldalunkon!

Romboljuk le a sokévtizedes sztereotípiákat, hallassuk a hangunkat és mutassuk meg együtt, hogy nem a zene hatására lesz az ember jó vagy rossz érzelmű..."

TUnderground Club Tatabánya
 
Hírek
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Mytra

Decemberben készült el a legújabb videóklip az "Initium" című dalhoz

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!