Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Új szöveges klip a Testamentumról és koncert a Barba Negrában a ROAD-dal.

Megjelent a második hivatalos videó a Magor első nagylemezéről, melynek címe „Nem Kértem”. A szülőkkel való rossz kapcsolatot, elnyomott gyermekkori fájdalmakat körüljáró dalhoz a No Total Films (www.fb.com/nototalfilms) készített animált szöveges videoklipet. A fotóinkat az in-visible.hu készíti
A zenekar első nagylemeze továbbra is elérhető a márciusi Hammerworld mellékleteként országszerte az újságárusoknál, a ROAD-dal és az AWS-el közös turnéjuk következő állomása pedig április 10: Barba Negra Music Club.

A jászberényi Magor zenekar már 2007 óta létezik, több EP, ’Csapda turné és fesztiválszezon után több évet vett igénybe, mire a zenekar egy stabil felállással megírta első nagylemez anyagát és rögzítették azt. A felvételek a SuperSizeban zajlottak, az elkészült anyagot pedig a Hammerworld égisze alá tartozó EDGE Records vette gondozásba.
A lemez a márciusi Hammworld magazin mellékleteként jelent meg országszerte, de teljes egészében meghallgatható a zenekar Youtube csatornáján.
A lemezen a második dal a „Nem kértem”, ehhez mutatott be most új animált szöveges klipet a csapat. Speck Roland frontember és Sápi Márton dobos így nyilatkozott:
Speck Roland frontember a Nem kértem című dalról: "Hú, ez egy kényes téma. Mondjuk úgy, hogy egy 20 éves gyerek érzéseit mondja el a szöveg a családról, egy elég régi szövegalapból született. De nem akarok, és nincs is jogom pálcát törni senki felett, mert nem tudom, hogy én egy adott szituációban hogyan viselkednék szülőként.
Durva szöveg, durva zenével. Van itt minden blastbeat, stadion rock, döngölés, neoklasszikus szóló stb. A refrén egy igazi energiabomba, a legjobb pillanataink egyike. A nóta érdekessége, hogy nagyon gyorsan végleges formát öntött, és ez nem jellemző ránk."

Sági Márton dobos: „Ez az a dal, amibe a legtöbb érzelmet bele lehet tenni a színpadon, és ez nekünk nagyon fontos. Sokszor kapjuk azt a visszajelzést olyanoktól is, akiknek ez a stílus nem a szíve csücske, hogy élőben nagyon átjönnek az érzéseink. Mi igyekszünk minden alkalommal „meghalni” a színpadon, szívünket-lelkünket kitenni és beleadni mindent. Ez a dal egy jó lehetőség erre.”

A dal természetesen elhangzik majd a tavaszi és nyári turné összes állomásán. A következő dátumokon és helyszíneken találkozhatnak a Magorral az érdeklődők:

04.04. Hatvan, Ifjúsági Ház +HCHC, HHC
04.10. Budapest, Barba Negra+ROAD +AWS | fb.com/events/346511812221876
04.17. Mindszent, Kulturális Központ +ROAD +AWS | fb.com/events/309596072583717
04.18. Verpelét, Művház+ROAD +AWS | fb.com/events/388403757997679
04.25. Szeged, Live Music Club +HCHC
05. 15. Sopron, Bohémia Rockabilly Club + SAMAS
05.16. Keszthely, 512 Club +ROAD +AWS | fb.com/events/1536609606628002
05.23. Jászberény, Szabadtéri színpad +ROAD +AWS| fb.com/events/1542807089304645
05. 29. Dunaújváros, Kaptár + HCHC

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!