Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Visszavonulás után újabb tervek, és az első idei koncert

"A tavalyi bombasztikus Misery Index-es buli óta nem nagyon érkezett hír felőlünk. Kicsit visszavonultunk és elkezdtünk dolgozni legfrissebb gitárosunkkal, Attilával az új ötleteken, dalokon. A két gitáros felállás és Attila hozzáállása az Eradication-höz ledöntötte a korábban emelt falakat, így az önismétlés hibája nélkül sikerült továbblépnünk egy új szintre zeneileg és mondanivalóban egyaránt. Az alábbi dalban már ez az irány tükröződik. Szeretünk minden körítést magunk elkészíteni a zenénkhez (hangzás, felvétel, effektek, grafika, videok), bízom benne, hogy a késztermékek és a megvásárolhatóság világában sikerül idén egy igazán őszinte portfólióval előrukkolnunk, ami megtalálja a közönségét, még ha itt-ott amatőr íze is lehet a dolognak - persze tanulni és fejlődni is csak így lehet.

https://www.youtube.com/watch?v=2eLs8HirQpg

Bóna Attila (Embatheria) barátom révén, aki szintén kizárólag M.Guitar's signauture-el játszik, tavaly megismerkedtem a gitár készítőjével, akiktől Karácsonyra egy baritone 'Tanárki Signature Telecastert' kaptam ajándékba, áprilisra pedig elkészül egy hét húros mester gitár, amit a telével együtt biztosan viszont hallhattok majd az új Eradication lemezen. Idéntől már csak az M.Guitar's gitárokon játszom.
Szerencsére továbbra is jó kapcsolatot ápolunk a honi és külföldi Death Metal bandákkal, így egészen biztosan találkozhattok velünk több rendezvényen és fesztiválon is (több info később).

Az első idei koncertünk Kecskeméten lesz 02.14-én a Sleepless és Suspiria zenekarok társaságában a Kilele Music Cafe-ban."
Az esemény fb linkje: https://www.facebook.com/events/855454851173493/?fref=ts

Eradication
http://fb.com/eradicationhungary
http://eradication.bandcamp.com
http://soundcloud.com/eradicationhun

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!