Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Firebox Records

A Total Devastation nevû bandát még 1998-ban alapította meg Jaakko Heinonen énekes és Lauri Pikka sampleres Finnországban azzal a szándékkal, hogy modern, extrém, gépi alapú muzsikát nyomjanak. Késõbb, Harri Pikka gitáros csatlakozásával az élõbb, gitárcentrikus metal hangzás irányába mentek el. A jelenlegi felállás 2001 táján alakult ki: Jarmo Pikka dobos, Jaakko Heinonen énekes, Pasi Hakuli basszusgitáros, Lauri Pikka sampleres, Saku Hakuli gitáros és Harri Pikka gitáros alkotja ma a csapatot. Igen, ha átbogarásztad a számunkra furcsa hangzású neveket, akkor feltûnhet, hogy igencsak családias légkör uralkodhat a bandán belül, hiszen a hat muzsikus közül ötnek a tesója is tagja a formációnak...
A Roadmap of Pain a csapat elsõ lemeze, és tíz intenzív, aggresszív thrash alapú metal nóta szól a lemezrõl, öblös-hörgõs énekhanggal megspékelve. Rögtön a nyitó I Am God egy jófajta középtempõs döngölés, aztán a Struggling From Chokehold õrült tekerése után a Disguise egy akkora riffel van megáldva, hogy csak pislogtam! A Fragments az egyik kedvencem a lemezrõl, iszonyat húzása van... A Production Peak egy eléggé elborult, lassú tétel, ám az ezt követõ Left Hand Of The Devil ismét egy favorit, remekül felépített dal! A Fleshing is intenzíven indít, aztán sportnyelven szólva, miután az elején mindent beleadnak, folyamatosan erõsítenek. A Let It Bleed újra egy lassabb, ám annál súlyosabb betonozás, ám az utána következõ Prepare To Die-t a már-már punkos indítása és feszes tempója szinte biztosan koncertfavorittá emeli. A záró Ignoring Pain újra egy "beborulós" dal, tonnás gitárokkal.
Változatos lemez a Roadmap of Pain, aki a súlyos hangulatú brutál zenékre pályázik, az bátran keresse a finn fickókat!

http://www.totaldevastation.org

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!